Mobil: 0741 60 14 60 ; Fix / Fax: 0257 33 83 20 office@prcontrol.ro

P.R. Control & Accounting. Servicii contabilitate Arad de top

P.R. Control & Accounting. Servicii contabilitate Arad de top

  Esti in cautarea unor servicii contabilitate Arad, servicii de top prestate de adevarati profesionisti in domeniu? Cine cauta gaseste! Este vorba despre P.R. Control & Accounting, o echipa de specialisti din Arad ce se lasa ghidata de integritate si obiectivitate si da dovada in orice moment de competenta profesionala, de comportament profesional, de confidentialitate si care respecta normele tehnice si profesionale ale domeniului.

  

Contabilitate primara, servicii contabilitate Arad prestate in tot judetul Arad

 Cand vine vorba despre servicii contabilitate Arad printre care se numara si contabilitatea primara, P.R. Control & Accounting isi ofera serviciile atat in oras, cat si in tot judetul iar printre acestea se numara:

 • Intocmirea registrului de casa si a notelor de intrare-receptie, adica a NIR-urilor;
 • Intocmeste deconturile de cheltuieli cu mare atentie la detalii;
 • Intocmeste toate facturile ce trebuie emise de catre client, deci are grija de facturare;
 • Intocmeste dispozitiile de plata si dispozitiile de incasare catre casierie;
 • Completeaza chitante, cecuri, foi de varsamant si ordine de plata.

De asemenea, P.R. Control & Accounting se ocupa si cu contabilitatea de gestiune, iar printre serviciile pe care le presteaza se numara:

 • R. Control & Accounting tine evidenta global-valorica si evidenta cantitativ-valorica, dupa caz;
 • Intocmeste balanta analitica a stocurilor;
 • Elaboreaza balanta de verificare si balanta analitica;
 • Intocmeste jurnalele contabile pe care legea le-a prevazut, si anume: Registrul Cartea Mare, Registrul Jurnal si Registrul Inventar;
 • Tine evidenta analitica si sintetica a clientilor si furnizorilor;
 • Tine evidenta mijloacelor fixe si calculeaza amortizarile.

 

 Servicii contabilitate Arad. Contabilitate financiara, refacere contabilitate sau consultanta financiar-contabila, tu de care serviciu ai nevoie?

 Fie ca este vorba despre refacerea contabilitatii, despre consultanta financiar-contabila sau despre conabilitate financiara, P.R. Control & Accounting iti ofera toate aceste servicii contabilitate Arad la un nivel profesionist, respectandu-se legislatia, totul la un pret accesibil.

In ceea ce priveste contabilitatea financiara, profesionistii P.R. Control & Accounting calculeaza impozitul pe profit si impozitul pe venituri ale microintreprinderii, calculeaza impozitul pe dividende, dar si impozitul in cazul persoanelor juridice si fizice nerezidente. Echipa intocmeste si dosare de credit si dosare de leasing, participa in cazul controalelor fiscale si financiare si informeaza periodic conducerea despre situatia economica-financiara a societatii.

Si pentru ca echipa P.R. Control & Accounting este alcatuita numai din profesionisti, aceasta isi asuma responsabilitatea refacerii contabilitatii. Nu este treaba usoara sa vii dupa altul si sa aduci la zi situatia contabila, insa P.R. Control & Accounting poate acest lucru si o face cu brio.

Iar daca ai nevoie de consultanta financiar-contabila, tot echipa P.R. Control & Accounting te poate ajuta, consultanta fiind un serviciu extrem  de important prin care se acopera toate aspectele cu privire la firma si la desfasurarea acesteia. De la intocmirea contestatiilor si consultanta privind reglementarile valutare, pana la planificare in domeniul taxelor, asistenta in indeplinirea obligatiilor fiscale si identificarea tuturor taxelor pe care firma ta trebuie sa le plateasca, P.R. Control & Accounting te ajuta cu toate aceste servicii.

Pentru informatii suplimentare si pentru stabilirea unei intalniri, ia legatura cu P.R. Control & Accounting telefonic sau prin e-mail!

 

Meta Description

P.R. Control & Accounting, servicii contabilitate Arad, contabilitate financiara, refacere contabilitate sau consultanta financiar-contabila, contabilitate primara.

 

P.R. Control & Accounting. Servicii contabilitate Arad de top

error: Content is protected !!